ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  
Μεταφορική Εταιρεία Κέρκυρα - Μεταφορές & Μετακομίσεις Κέρκυρα - Αθήνα

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα και διαθέτει υποκατάστημα στον Βοτανικό Αττικής, δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Κέρκυρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας μεταφορές και μετακομίσεις παντός είδους, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Πραγματοποιούμε πολύ συχνά δρομολόγια Κέρκυρα - Αθήνα ενώ ως ειδικοί στο χώρο των μεταφορών μπορούμε να μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της μεταφοράς ή μετακόμισης που θα μας αναθέσετε αλλά και να σας εγγυηθούμε την άμεση και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων στο χώρο που θα μας υποδείξετε.
 
     
     
 
 
 
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ  
Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε μεταφορές, ψυγειομεταφορές, μεταφορές ADR, μεταφορές containers, ειδικές μεταφορές, μετακομίσεις, συσκευασία - αμπαλάζ και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία επιθυμείτε.

Η εξειδίκευσή μας στον τομέα των μεταφορών και η αγάπη μας για το αντικείμενο, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για τις μεταφορές ή την μετακόμισή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Στόχος μας είναι η μεταφορική εταιρεία μας ​να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε όλες τις ανάγκες σας. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε και να ανανεώνουμε τον στόλο οχημάτων μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις μεταφορές και μετακομίσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Κέρκυρα, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.